Umetnost Veličanstvenog Života

Drage Boginje intimnog veša,

Dozvolite mi da se predstavim: moje ime je Keti i ja sam kao i vi, Boginja, a dar koji Vam donosim je čarobna Zabava i Ženstvena umetnost Burleske. Očarana sam da sa vama podelim svoje misli, iskustva i zvonke savete o nečemu što me odavno strastveno privlači.

Ali možda se pitate šta je Burleska ?.

Fascinirana glamurom i stilom 1940 pomešanim sa vrcavim i zavodljivim temama koje šarmantno, graciozno i ponekad drsko izvode Burleska igračice, zapitala sam se šta je to što tako neodoljivo privlači pogled ka ovim ženama? I otkrila da je to pozitivna ženstvenost koja pleni jer je žena zapravo u procesu zavođenja same sebe kako bi se osetila poželjna, samouverena i jedinstvena. Dakle Čarobna!

Posle pohadjanja kursa Burleske u Milanu a zatim u Londonu, poželela sam da dovedem Burlesku na Balkan. Prošlo je 3 godine otkako sam se dala u pravljenje www.burleska.net a u međuvremenu sam u Beogradu i Novom Sadu organizovala nekoliko kurseva na kojima su se pojavile one hrabre učesnice koje nije bilo stid da zavrnu rukave i pantalone id a se pogledaju u ogledalu.

Uzbuđujući zadatak koji sam pred sebe postavila, počeo je polako ali sigurno da se ispunjava – Škola Burleske Keti Kit je imala priličan broj učenica-žena svih profila koje su ponovno otkrile, kreirale i uronile u ženstvenost i sensulanost kroz čarobnu i smešnu igru Burleske.

Obećavam vam da ćete u narednim mesecima imati prilike da otkrijete kako Burleska može da vas podrži na vašem putu ženstvenosti i senzualnosti; biću uz vas da vam pomognem da zaista proslavljate Sebe kakvih god da ste oblina, težine, godina.

Mi sve volimo!

Pišite mi na: ketikit@burleska.net

Ili pozovite na: 064 3939 630

Share